Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türk çizgi dünyasında bir ilk yaşandı

Türk çizgi dünyasında bir ilk yaşandı

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Uzun yıllar gazete ve dergilerde çizgileriyle isim yapmış, basın dünyasında iz bırakmış 60 civarında ünlü çizer, Polonezköy'de buluştu.

Ressam Ömer Muz ve ressam Öznur Kalender'in başlattığı nbsp;"Medyanın Usta Çizerlerinin Buluşması" usta isimleri bir araya getirdi. nbsp;Polonezköy'deki buluşmaya, uzun yıllar gazete ve dergilerde çizgileriyle isim yapmış, basın dünyasında iz bırakmış 60 civarında ünlü çizer katıldı.

HABERİN AYRINTILARI VE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Kimler yoktu ki buluşmada... nbsp;En tanınan yerli çizgi romanlarımızın başında gelen Karaoğlan'ın çizeri Suat Yalaz, hattat Etem Çalışkan, karikatürist Yurdagün Göker, çizgi romanların kitap kapakları konusunda en tanınan fırçaların başında gelen Aslan Şükür, gazeteci-yazar Hıncal Uluç, müzik dünyasının önde gelen isimlerinden Ali ve Aysun Kocatepe... Etkinliğe yoğun katılım, buluşmaların nbsp;geleneksel hale dönüşeceğinin habercisi de oldu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...